SELFNET - Improving your business through IT
SELFNETSELFNET beheert op continue basis het netwerk van meer dan 80 bedrijven: van eenmansbedrijven tot KMO’s met meer dan 50 werkposten. SELFNET begeleidt de klanten bij de aankoop van hardware, geeft raad i.v.m. optimalisatie van het netwerk en PC-park, installeert en configureert het netwerk en staat paraat om onmiddellijk in te springen bij problemen. Bovendien is SELFNET een Microsoft Small Business Specialist.

DevGem werkt samen met SELFNET voor de aankoop en support van hardware.
DG Consult - Result-driven e-Marketing
DG ConsultE-Marketing buro DG Consult focust op het rentabiliseren van bestaande en nieuwe websites met behulp van een internetplan op maat. De aanpak van DG Consult resulteert steeds in een kostenbesparing en/of omzetverhoging via Internetadvies, e-Marketing, e-Commerce en Freelance e-Project Management. DG Consult zorgt voor geïnteresseerde web bezoekers en optimaliseert de inhoud en gebruiksvriendelijkheid van uw multimedia communicatiemix op basis van het surfgedrag en de interesses van uw doelgroepen.

DevGem werkt samen met DG Consult voor het optimaliseren en gebruiksvriendelijker maken van websites. Ook voor het opstellen van een op maat gemaakt e-Marketing plan doet DevGem een beroep op de kennis en expertise van DG Consult.
BurooZ - come create with us
BurooZCo-working place BurooZ biedt alles wat de creatieve ondernemer van de 21ste eeuw nodig heeft. Supersnel internet en WIFI, versgemalen koffie, hoogwaardig design kantoormeubilair, een loungebar voor informele ontmoetingen, vergaderruimtes, babbelboxen, een tuinterras etc...

DevGem is lid van BurooZ en maakt gebruik van hun instrastructuur en faciliteiten.
Hostbasket - expert in hosting
HostbasketHostbasket biedt een volledig gamma hostingoplossingen aan bedrijven en organisaties die aanwezig willen zijn op het internet en/of zaken willen doen door middel van het internet. Hostbasket is een Telenet bedrijf.

DevGem vertrouwt op de hostingexpertise van Hostbasket en huurt een aantal servers in de datacenters van Hostbasket.
Microsoft - WebsiteSpark
Microsoft WebsiteSparkHet Microsoft WebsiteSpark programma biedt professionele developers en designers software en support betreffende Microsoft producten en technologieën. Het programma zorgt ook voor een verhoogde marketing visibiliteit.

DevGem is lid van het Microsoft WebsiteSpark programma.
Microsoft - BizSpark
Microsoft BizSparkHet Microsoft BizSpark programma biedt startups software en support betreffende Microsoft producten en technologieën. Het programma zorgt ook voor een verhoogde marketing visibiliteit.

DevGem is lid van het Microsoft BizSpark programma.