Om state-of-the-art oplossingen te kunnen aanbieden houdt DevGem de vinger aan de pols bij de laatste software technologieën. Op gebied van onze 3 hoofdoplossingen (software op maat, websites en software consulting) is onze know-how uitgekristalliseerd in 3 hoogtechnologische producten:

 • DevGem Framework
  een verzameling software bibliotheken die gebruikt worden als basis voor "software op maat" oplossingen.
 • Content Management Systeem (CMS)
  een systeem voor het bouwen en onderhouden van websites dat u toelaat zelf uw website te onderhouden.
 • Software Productie Lijn (SPL)
  een verzameling tools en "best practices" die een softwareteam ondersteunt bij het bouwen van hoogkwalitatieve software.
DevGem Framework

Het DevGem Framework is een verzameling van software bibliotheken die door DevGem werden ontwikkeld en als basis gebruikt worden voor "software op maat" oplossingen. Het framework kan zowel gebruikt worden voor weboplossingen als voor client/server-oplossingen.

.NET FrameworkHet server gedeelte van het DevGem Framework is gebaseerd op het Microsoft .NET Framework. Het client gedeelte steunt op het Adobe Flex Framework.

 FlexDe kracht van het DevGem Framework bestaat erin dat er zoveel als mogelijk met codegeneratie gewerkt wordt. Bij codegeneratie wordt de programmeercode automatisch gegenereerd uit de vereisten. Dit heeft minder bugs en meer consistentie tot gevolg, wat leidt tot een hogere kwaliteit van de software.

De ontwikkeling van het DevGem Famework gebeurd in DevGem's software productie lijn wat een blijvende kwaliteit van de software garandeert.

Content Management Systeem (CMS)

Een content management systeem wordt gebruikt voor het bouwen en onderhouden van websites. Ons CMS laat u toe om op een eenvoudige manier, zonder technische kennis, de inhoud van uw website aan te passen vanuit uw internet browser dus zonder extra software te installeren.

Niet enkel tekst en foto's kunnen door u worden aangepast maar ook de het aantal pagina's en de website navigatie (onderverdeling in hoofdmenu en submenu's).

CMSOns CMS bevat ook kant en klare modules voor het gebruik van:

 • contactformulier
 • nieuws
 • kalender
 • blog
 • zoekmachine
 • Google Maps
 • forum
 • enquête en survey
 • fotogallerij

Indien er vereisten voor de website zijn die niet met de standaardmodules kunnen worden opgelost kan DevGem het CMS voor u uitbreiden door modules bij te programmeren op maat van uw wensen.

Software Productie Lijn (SPL)

Een software productie lijn is een verzameling van tools en "best practices" die een softwareteam ondersteunt bij het ontwikkelen en onderhouden van software. Het doel van een SPL is de transparantie van het ontwikkelproces verhogen en de kwaliteit van de geleverde software verbeteren.

 Software Production Line

Dit gebeurt door onder andere issue tracking, source control, automatisering van builds en het automatiseren van softwaretesten. Op deze manier wordt de stabiliteit en robuustheid van de software gegarandeerd bij veranderingen en uitbreidingen van de software.