Websites & HostingOnze websites zijn steeds gebaseerd op ons state-of-the-art content management systeem. Met dit systeem kan u gemakkelijk zelf uw site aanpassen. Zowel de inhoud (tekst en foto's) als de menustructuur en het aantal pagina's kunnen door u gewijzigd worden. Bovendien laat het systeem toe de meest gangbare website modules (nieuws, blog, kalender, fotogallerij, enz.) zelf in te stellen.

Na samen met u de vereisten te hebben opgesteld wordt de website incrementeel ontwikkeld. Dit betekent dat er zo snel als mogelijk een prototype wordt gebouwd waarop u nodige commentaar en feedback kan geven. Tegelijkertijd wordt er een grafisch design uitgewerkt en worden eventueel extra modules bijgeprogrammeerd.

Hoewel de aanpak steeds wordt herbekeken per project zijn er toch grote lijnen te onderscheiden over de projecten heen. De algemene werkwijze bij het bouwen van een website ziet er als volgt uit:

Algemene werkwijze - "Website"
Werkwijze 'Website'

Onze projecten worden steeds opgevolgd door DevGem's software productie lijn die de kwaliteit van de software garandeert door onder andere automatische testen en automatische back-ups.

Qua hosting biedt DevGem u een totaalpakket aan dat zowel ASP.NET hosting en SQL Server database hosting omvat (beiden nodig voor het CMS). In dit totaalpakket zijn ook dagelijkse back-ups en onderhoud van de server inbegrepen.